top of page

KAJUITZEILEN

Kajuitzeilen

 

Vanaf Naarden varen we met een Winner 9 en een Victoire 933. In een ontspannen sfeer, trainen we op een van de onderstaande

niveaus.

 

 

                                       
 

  • Niveau 1 Je wordt opgeleid tot volwaardig bemanningslid. Het reilen en zeilen aan boord wordt duidelijk. Je leert communiceren en handelen tijdens manoeuvres.

  • Niveau 2 Je wordt opgeleid tot schipper onder gunstige omstandigheden. Je bekwaamt je verder in de basis en je bent meer bezig met het waarom en wanneer je dingen doet. Zo leer je zelfstandig varen en een bemanning aansturen. Zeiltechnisch komt daar o.a. bijliggen, bijdraaien en een man-overboord manoeuvre bij.

  • Niveau 3 Schipper tot 6 bft. Op stilstaand en stromend water.


De Winner 9 en de Victoire 933 zijn speciaal uitgerust uitgerust voor het geven van lessen op Markermeer, IJsselmeer en op zee.

 

De cursus start bij minimaal 2 deelnemers. U zal met maximaal drie andere cursisten en één instructeur aan boord zitten. 

We starten ’s ochtends om 9:30 uur bij Zeilschool Naarden en zullen we daar ook weer eindigen. Om 17:00 uur is de cursus afgelopen. Meerdere dagen cursus achtereen zijn te boeken, maar U overnacht thuis. Uiteraard zijn er ook overnachtingsmogelijkheden op onze mooie haven.

 

Privéles:

  • Prijs €395 per les van een dag.

  • Prijs €235 per les van een dagdeel (ochtend / middag / avond).

  • Voor 1 tot 4 personen die u zelf meeneemt.

Data in overleg.

Voor vragen en/of inschrijven, neem contact op via dit formulier

 

Zeilschool%20Naarden%20Winner%209_edited
foto1.jpeg

Winner 900  

Victoire 933

Kajuitzeilen Zeilschool Naarden

Kajuitzeilen Zeilschool Naarden

Video afspelen
bottom of page