top of page

ZEILEN & COACHEN

Zeilend Coachen is er voor ieder die  zichzelf beter wil leren kennen en zich verder wil ontwikkelen. Zeilend op het prachtige Gooimeer, weg van de alledaagse hectiek, ontstaat er ruimte voor reflectie en ontspanning. Zeilen is dynamisch en uitdagend.  De combinatie van coaching en zeilen, geeft letterlijk vaart. Soms zit de wind mee en soms zit het tegen. Zeilen geeft inzicht in vaste denk- en gedragspatronen. Je leert regie houden in voortdurend wisselende omstandigheden aan boord welke meteen toepasbaar is in het dagelijkse leven, resulterend in meer vaart en veerkracht. 

 

Individuele Coaching

Bent u vastgelopen op uw werk of privé,  wilt u het roer omgooien in uw leven, bent u zoekende naar een nieuwe koers, zoekt u begeleiding bij specifieke vraagstukken, heeft u last van een (dreigende) burn-out of andere klachten of zoekt u een actieve vorm van relatietherapie, dan is het individueel zeilend coachingstraject aangewezen.

 

Team Coaching & Team Building

Bij team coaching en team building staat samenwerking centraal. Hoe zorgt u ervoor dat u effectief en efficiënt samenwerkt? Cohesie en een gevoel van erbij horen, versterkt de onderlinge samenwerking.

 

Zeilend Coachen kan ingezet worden als Individuele Coaching of als Team Coaching & Team Building.

 

Nadine Claessen.jpeg

Zeilend Coachen wordt gegeven op het prachtige Gooimeer door Nadine Claessen en Dirk-Jan van Hensbergen. Het vertrekpunt is de jachthaven van Naarden. Afgestemd op de behoefte en het aantal personen wordt er gebruikt gemaakt van een modern en luxe kajuitjacht (Winner 9) of van Randmeren. 

 

Nadine Claessen is van huis uit een BIG geregistreerd klinisch psycholoog, gespecialiseerd in complexe problematiek en groepsprocessen.
Als coach neemt zij deze expertise mee aan boord, waarmee de kern van de problematiek snel helder wordt en zij directief aan de slag gaat met de gestelde doelen.

Dirk-Jan van Hensbergen is eigenaar van Zeilschool Naarden en zat als jong jochie al op het water.
Door zijn expertise en kennis van zeilen zet hij vraagstukken of dilemma's moeiteloos om in oefeningen aan boord, waarmee hij zorg draagt voor voldoende vaart, uitdaging en rust aan boord.

 

Doordat beide expertises zijn samengebracht aan boord, kan er efficiënt en doelgericht worden gewerkt en is een goede balans tussen praten en doen gewaarborgd.

bottom of page